ZWEMSCHOOL GIJS KOELEMEIJER
 
 

 

Hoge kwaliteit

Zwemschool Gijs Koelemeijer staat voor kwaliteit. Hoe krijg je kwaliteit? Door te werken met kleine groepjes en door les te geven in diep water. In ondiep water duurt het namelijk veel langer voordat kinderen zich zelfverzekerd genoeg voelen om te blijven drijven. In diep water gaat dat heel snel. Daarnaast is het contact met uw kind optimaal door met groepjes van circa acht kinderen te werken. Uw kind wordt opgeleid in een kindvriendelijke en kleinschalige omgeving, waardoor uw kind echt plezier aan het zwemmen beleeft. Dat bevordert ook nog eens de prestaties.

Kindvriendelijk

Om goed te leren zwemmen is het heel belangrijk dat kinderen zich in het water op hun gemak voelen. Vrij en vertrouwd in het water zijn, dat is de basis. Kindvriendelijk betekent dat we de kinderen precies dat laten ervaren. We stellen ze op hun gemak, maken een grapje tussendoor, forceren niets en nemen de tijd. Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk. Zo gaan de kinderen altijd met plezier naar de volgende zwemles.

Persoonlijk contact

Zwemschool Gijs Koelemeijer staat bekend als ‘de persoonlijke zwemschool’. Wij kennen ieder kind en iedere ouder. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gehoord wordt. Natuurlijk wilt u af en toe weten hoe het met uw kind gaat en welke vorderingen hij maakt. Daarom mag u ons altijd vragen hoe het ervoor staat: voor de les, na de les, telefonisch of via de mail: wat u het beste uitkomt. We zullen uw vragen altijd eerlijk en openhartig beantwoorden.

Kind staat centraal

We weten wat ieder kind in z’n mars heeft en daar handelen we naar. Kan een kind meer, dan gaat hij een groepje vooruit. Heeft een kind meer stimulans nodig? Dan geven we meer aandacht. We beoordelen niet de groep als geheel, maar ieder kind individueel. Ieder kind zwemt dus op het niveau dat bij hem past. Het voordeel is dat kinderen bij ons écht leren zwemmen. Het gaat tenslotte niet alleen om het ‘papiertje’, het gaat erom dat uw kind overal veilig en vertrouwd plezier in het water kan beleven.

  • In het kort

    Kleine groepjes ▪ zwemles in diep water ▪ persoonlijke aandacht ▪ internationale zwemdiploma’s ▪ eerlijk advies ▪ ook privéles ▪ leren zwemmen mét plezier ▪ goed contact met ouder en kind ▪ elke drie maanden kijkles.
  • Contact

    Zwemschool Gijs Koelemeijer  ▪ Telefoon (06) 41162312  ▪ E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ▪  Adres De Rijp: Groenedijk 6  1487 ME  Oost-Grafdijk ▪ Adres Spaarnwoude: Zuiderweg 2  1165 NA  Halfweg ▪ Adres Uitdam: Zeedijk 2  1154 PP  Uitdam  
  • Aanmelden

    Wilt u uw kind aanmelden voor zwemles? Klik hieronder op aanmelden voor het inschrijffomulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Aanmelden
  • 1