Zwemlessen A

We werken altijd met kleine groepjes. Kinderen voelen zich daardoor sneller veilig en vertrouwd. In de diploma A lessen besteden we veel aandacht aan ‘zelfredzaamheid’. Gemiddeld zijn kinderen anderhalf jaar bezig met het behalen van hun A-diploma. Kinderen die opgaan voor hun ‘A’ krijgen behalve het diploma ook een bronzen medaille.

 

Klik hier voor de officiële eisen voor diploma A (volgens BREZ).

 

Zwemlessen B

Kinderen die het A-diploma bij ons hebben gehaald, halen over het algemeen vrij snel het B-diploma. Meestal duurt het twee tot vier maanden. Wij raden dan ook aan om na diploma A gelijk door te gaan voor B. Dit diploma zorgt voor een langer uithoudingsvermogen, en een sterker kind. Een veilig en goed gevoel voor u als ouder. Kinderen die opgaan voor hun ‘B’ krijgen behalve het diploma ook een zilveren medaille.

 

Klik hier voor de officiële eisen voor diploma B (volgens BREZ).

 

Zwemlessen C

Bij het C-diploma worden de kinderen onderandere beoordeeld op uithoudingsvermogen en kracht. Hierom zwemmen kinderen voor het C diploma bij ons in regenpak om de kinderen extra sterk te maken. Ze krijgen nu ook te maken met coördinatie oefeningen, zoals een koprol maken onder water en balans oefeningen, zoals hoekduik en helphouding. Omdat er veel afwisseling is en de kinderen opnieuw veel nieuwe dingen leren zijn de zwemlessen onwijs leuk! Kinderen die opgaan voor hun ‘C diploma’ ontvangen naast het diploma ook een gouden medaille.

 

Klik hier voor de officiële eisen voor diploma C (volgens BREZ).

 

Privélessen

De privélessen die wij aanbieden zijn geschikt voor allerlei doelgroepen. Zo zijn er kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, maar ook kinderen met een lichamelijke beperking. Wij noemen dit ‘rugzakje’. Kinderen met bijvoorbeeld het down syndroom of autisme worden bij ons echt ‘gezien’. Wij gaan voor het beste dat bij uw kind past.

 

Voor tijden en prijzen kunt u even contact met ons opnemen.

 

Stimulansdiploma's

In de aanloop naar het A-diploma wordt gewerkt met tussentijdse stimulansdiploma’s. Bij de start krijgt uw kind het Welkomst Kleurendiploma. Daarna volgen het Vissendiploma, Eendjesdiploma, Schildpaddiploma, Kikkerdiploma en Dolfijndiploma. Op deze manier is het uitkijken naar het volgende diploma dichterbij en blijven kinderen gemotiveerd.

 

 

Waterangst & kinderen met een beperking

Zwemschool Gijs Koelemeijer is gespecialiseerd in het geven van privézwemles aan kinderen met een beperking. Onder andere kinderen met een vorm van autisme, spasme, motorisch zwak en kinderen met extreme waterangst zijn bij ons in goede handen. Bij ons wordt uw kind ‘gezien’. Wij gaan voor het beste wat bij uw kind past. Sommige kinderen zijn in het begin heel bang in het water. Maar dankzij onze ervaring kunnen we de angst meestal omzetten in vreugde. Dat is elke keer weer prachtig om mee te maken.

Voor tijden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

In het kort

Kleine groepjes ▪ zwemles in diep water ▪ persoonlijke aandacht ▪ internationale zwemdiploma’s ▪ eerlijk advies ▪ ook privéles ▪ leren zwemmen mét plezier ▪ goed contact met ouder en kind ▪ elke drie maanden kijkles

Contact

Zwemschool Gijs Koelemeijer ▪ Telefoon (06) 41162312 ▪ E-mail gijs.koelemeijer@gmail.com

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor zwemles? Klik hier voor het inschrijfformulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op

Diplomazwemmen

De data voor 2024 zijn:
1 juni 2024
13 juli 2024
28 september 2024
30 november 2024