ZWEMSCHOOL GIJS KOELEMEIJER
 
 

 

Diplomazwemmen A, B en C

Zwemschool Gijs Koelemeijer is een erkend opleidingsinstituut. Bij ons worden kinderen opgeleid voor de internationale zwemdiploma’s.   

                                                                                                                                                                                                                                                         

Stimulansdiploma's

In de aanloop naar het A-diploma wordt gewerkt met tussentijdse stimulansdiploma’s. Bij de start krijgt uw kind het Welkomst Kleurendiploma. Daarna volgen het Vissendiploma, Eendjesdiploma, Kikkerdiploma en het Dolfijndiploma. Op deze manier is het uitkijken naar het volgende diploma dichterbij en blijven kinderen gemotiveerd.

                                                                                                                                                                                                                                                         

Zwemlessen A

We werken altijd met kleine groepjes. Kinderen voelen zich daardoor sneller veilig en vertrouwd. In de diploma A lessen besteden we veel aandacht aan ‘zelfredzaamheid’. Gemiddeld zijn kinderen anderhalf jaar bezig met het behalen van hun A-diploma. Kinderen die opgaan voor hun ‘A’ krijgen behalve het diploma ook een bronzen medaille.

Klik hier voor de officiële eisen voor diploma A (volgens BREZ).

 
                                                                                                                                                                                                                                                         

Zwemlessen B

Kinderen die het A-diploma bij ons hebben gehaald, halen over het algemeen vrij snel het B-diploma. Meestal duurt het twee tot vier maanden. Wij raden dan ook aan om na diploma A gelijk door te gaan voor B. Dit diploma zorgt voor een langer uithoudingsvermogen, en een sterker kind. Een veilig en goed gevoel voor u als ouder. Kinderen die opgaan voor hun ‘B’ krijgen behalve het diploma ook een zilveren medaille.

Klik hier voor de officiële eisen voor diploma B (volgens BREZ).

 
                                                                                                                                                                                                                                                         

Zwemlessen C

Bij het C-diploma worden de kinderen niet alleen beoordeeld op uithoudingsvermogen en kracht. Ze krijgen nu ook te maken met coördinatie-oefeningen, zoals koprol onder water, en balansoefeningen, zoals hoekduik en helphouding. Omdat er veel afwisseling is en de kinderen veel nieuwe dingen leren, zijn de zwemlessen onwijs leuk! Kinderen die opgaan voor hun ‘C’ krijgen behalve het diploma ook een gouden medaille.

Klik hier voor de officiële eisen voor diploma C (volgens BREZ).

                                                                                                                                                                                                                                                          

Waterangst & kinderen met een beperking

Zwemschool Gijs Koelemeijer is gespecialiseerd in het geven van privézwemles voor kinderen met een beperking. Onder andere kinderen met een vorm van autisme, spasme, motorisch zwak en kinderen met extreme waterangst zijn bij ons in goede handen. Bij ons wordt uw kind ‘gezien’. Wij gaan voor het beste wat bij uw kind past. Sommige kinderen zijn in het begin heel bang in het water. Maar dankzij onze ervaring kunnen we de angst meestal omzetten in vreugde. Dat is elke keer weer prachtig om mee te maken.

Voor tijden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

  • In het kort

    Kleine groepjes ▪ zwemles in diep water ▪ persoonlijke aandacht ▪ internationale zwemdiploma’s ▪ eerlijk advies ▪ ook privéles ▪ leren zwemmen mét plezier ▪ goed contact met ouder en kind ▪ elke drie maanden kijkles.
  • Contact

    Zwemschool Gijs Koelemeijer  ▪ Telefoon (06) 41162312  ▪ E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ▪  Adres De Rijp: Groenedijk 6  1487 ME  Oost-Grafdijk ▪ Adres Spaarnwoude: Zuiderweg 2  1165 NA  Halfweg ▪ Adres Uitdam: Zeedijk 2  1154 PP  Uitdam  
  • Aanmelden

    Wilt u uw kind aanmelden voor zwemles? Klik hieronder op aanmelden voor het inschrijffomulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Aanmelden
  • 1