ZWEMSCHOOL GIJS KOELEMEIJER
 
 

 

Locatie Spaarnwoude

In het recreatiegebied Spaarnwoude vindt u Droompark Spaarnwoude. In augustus 2014 werd hier de bouw van een compleet nieuw overdekt zwembad afgerond. Op deze unieke locatie, vlakbij Amsterdam en Haarlem, biedt Zwemschool Gijs Koelemeijer op de woensdag zwemlessen aan. Het zwembad beschikt over een luxe wachtruimte met gratis wifi. Iets drinken in de gezellige Brasserie of op één van de terrassen behoort ook tot de mogelijkheden.

Droompark Spaarnwoude ligt op nog geen 10 minuten rijden van Amsterdam en 15 minuten rijden van Haarlem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

                                                                                                                                                                                                                                                            

Waarom Zwemschool Gijs Koelemeijer

Gijs Koelemeijer: “Wat onze zwemschool vooral zo bijzonder maakt, is het persoonlijke contact. Zowel met de ouders als met de kinderen. In vind het belangrijk dat iedereen wordt gehoord. Uw kind staat centraal: ik vind het logisch dat u wilt weten wat de vorderingen zijn en hoe uw kind er voor staat. Daarom sta ik altijd open voor uw vragen. Voor en na de lessen, via mail of telefoon, ik zeg altijd maar zo: ‘Ga niet met vragen naar huis’. Eén keer in de drie maanden zijn er kijklessen. U kunt dan bij het bad zitten, zodat u met eigen ogen kunt zien wat uw kind allemaal al kan.”

“Mensen vragen zich vaak af hoe ik lesgeef. Het belangrijkste is het plezier in zwemmen. Om te beginnen werk ik met kleine groepjes (acht kinderen) en krijgen de kinderen les in diep water. De ervaring leert dat ze zich daardoor sneller in het water redden, wat hun zelfvertrouwen vergroot. En zelfvertrouwen is natuurlijk precies wat ze nodig hebben om goed te leren zwemmen. De lessen worden op een speelse manier gegeven, zodat uw kind de volgende keer weer met plezier naar zwemles gaat.”

                                                                                                                                                                                                                                                           

Lessen & Tarieven

2-uurs lessen diploma A

De kinderen zwemmen 1 x per week twee uur achter elkaar. Tussendoor krijgen ze tien minuten pauze om iets te eten en te drinken. De kinderen nemen zelf een badjas, koekje en drinken mee. De groep bestaat uit acht of negen kinderen met de leeftijd vanaf 5 jaar. De sfeer is ontspannen en de kinderen zijn altijd razend enthousiast.

Tarief: € 108,- per maand

Inschrijfgeld € 15,-

 

Privéles

De privélessen die wij aanbieden zijn geschikt voor allerlei doelgroepen. Zo zijn er kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, maar ook kinderen met een lichamelijke beperking. Wij noemen dit ‘rugzakje’. Kinderen met bijvoorbeeld het down syndroom of autisme worden bij ons echt ‘gezien’. Wij gaan voor het beste dat bij uw kind past.

Voor tijden en prijzen kunt u even contact met ons opnemen.

                                                                                                                                                                                                                                                            

Openingstijden & Belangrijke informatie

Openingstijden: woensdag van 13.00 tot 18.00 uur.

In de zomervakantie zijn wij vijf weken gesloten. Wanneer de basisscholen sluiten gaan wij nog één week door met de lessen.

In de kerstvakantie zijn wij twee weken gesloten.

 • Kerstvakantie: maandag 23 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020
 • Meivakantie: maandag 27 april t/m zondag 3 mei 2020
 • Zomervakantie: maandag 13 juli t/m zondag 16 augustus 2020

 

Klik hier voor de Reglementen van Zwemschool Gijs Koelemeijer.

De kijkdagen zijn op elke betaaldag. U mag dan de laatste 30 minuten van de les bijwonen, zodat u kunt zien welke vorderingen uw kind heeft gemaakt.

De betaalperiode is altijd per twee maanden, dus 1e week juni, 1e week september, 1e week november, etc.

 

Bel of mail voor nadere info over lessen & tijden met Gijs Koelemeijer: (06) 41162312 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                                                                                                                                                                           

Adres & Route Spaarnwoude

Het vakantiepark is centraal gelegen aan de provinciale (snel)weg N200/A200 (tussen Haarlem en Amsterdam). Er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig.

Op ongeveer één kilometer afstand bevindt zich treinstation Halfweg Zwanenburg. Van daaruit bent u binnen 7 minuten op Amsterdam Centraal of Haarlem Centraal. In 13 minuten arriveert de trein in Bloemendaal en in 20 minuten in Zandvoort aan Zee.

Zwemschool Gijs Koelemeijer De Rijp ligt op:

 • 10 minuten rijden van Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Noord
 • 15 minuten rijden van Amsterdam Centrum en Haarlem

Zwemschool Gijs Koelemeijer Spaarnwoude

Zuiderweg 2

1165 NA  Halfweg

Tel. (06) 41162312

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de routebeschrijving naar locatie Spaarnwoude.

 • In het kort

  Kleine groepjes ▪ zwemles in diep water ▪ persoonlijke aandacht ▪ internationale zwemdiploma’s ▪ eerlijk advies ▪ ook privéles ▪ leren zwemmen mét plezier ▪ goed contact met ouder en kind ▪ elke drie maanden kijkles.
 • Contact

  Zwemschool Gijs Koelemeijer  ▪ Telefoon (06) 41162312  ▪ E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ▪  Adres De Rijp: Groenedijk 6  1487 ME  Oost-Grafdijk ▪ Adres Spaarnwoude: Zuiderweg 2  1165 NA  Halfweg ▪ Adres Uitdam: Zeedijk 2  1154 PP  Uitdam  
 • Aanmelden

  Wilt u uw kind aanmelden voor zwemles? Klik hieronder op aanmelden voor het inschrijffomulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Aanmelden
 • 1